dilluns, 16 de novembre del 2009

Conclusions PAC 2.2

El fet de treballar amb la PAC modelant històries et fa ser protagonista del teu aprenentatge des d'un principi, començant pel descobriment de com traduir la base de dades al català, explorant les difernts experiències que hi ha, utilitzant el guió per contextualitzar una experiència nova, compartir-la amb els companys (els quals viuen a certa distància) i comparant-la amb les amb les nostres expeiencies. i tot això treballat mitjançant les TIC.
Tanmateix, les experiències que trobem al KITE com les aportades pels companys d'aula tenen un caràcter funcional, ja que les podem aplicar a les nostres aules, o podem millorar amb noves idees el que ja fem nosaltres.
Novament puc dir que he après de les TIC, la base de dades KITE ha estat contextualitzada i facilitada amb una finalitat: el modelatge d'històries que porta a desenvolupar estratègies d'aprenentatge.
Durant el procés de llegir i interioritzar les diferents experiències, també es produeix el modelatge, ja que partim dels nostres coneixements previs (el que nosaltres sabem sobre aquell tema, o programari, la nostra experiència,...) i anem canviant o modificant el nostre coneixement a mesura que confrontem la nova informació amb la ja sabuda. I establint noves relacions
efectuant-se la comprensió i l'aprenentatge significatiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada